Számlázz.hu Műhely: „profik titkai”
Olyan vállalkozók osztják meg egymással tudásukat, akik hasonló területen, hasonlóan innovatív szemléletmód alapján dolgoznak – és mind Számlázz.hu-sok. A “profik titkai” valójában nem átadhatóak, mert mindenki magának párolja le saját sikerének receptjét, de semmi nem segít ebben többet, mint az, ha beszélgetünk, és közösen inspirálódunk.
A Műhelyen e-kereskedelem, gasztronómia, fenntarthatóság, művészet, vagy épp “átváltozások” mentén szerveződő vállalkozások kapcsán beszélgetünk: hatékonyságról, kreativitásról, buktákról, újrakezdésről, lendületről, stabilitásról és sikerről.
Mi a siker titka? Tuti recept nincs, de a Számlázz.hu-t használó legsikeresebb vállalkozókkal itt beszélgethetsz róla. Gyere el a következő Számlázz.hu Műhelyre, és kóstolj bele a vállalkozói tudásmegosztás élményébe! Nézd meg a korábbi Műhelyekről készült videókat itt!

Profik titkai: nagyon fiatal innovátorok
2019. május 16., Tranzit Art Café
Vendégek: Megyeri Mirtill (Zyntern), Juhos Ádám (Logiscool), Kiss Dániel Márk (<19 Szabadfogású Számítógép Versenyének díjnyertese), moderátor: Pohly Ferenc “generációs tolmács”.
Szerettél fára mászni? Választanád hivatásként? Szerettél suliban programozni? Fejlesztő lettél? Már az egyetemen karrier-programokat szerveztél? Tizenévesen nyerted első számítógépes versenyedet? Most vagy tizenéves innovátor?
A C3 Alapítvány <19 Szabadfogású Számítógép Versenyével közös rendezvényünkön nagyon fiatal innovátorokkal beszélgettünk.
A legfiatalabb profik titkai
2018. október 25., Millenáris Startup Campus
Vendégek: Koós Lili (ékszertervező), Bogár Márk (chili-őstermelő), Bánkuti Dániel (selfmade zenészből lett vállalkozó), moderátor: Nagy Zsolt (Forbes, 30/30)
Huszonévesként sikeresen vállalkozni? Hogyan? Miben mások a siker-receptjeik, mint más generációké? Miben pont ugyanolyanok? Ha 3D-ben tervezed az ékszereket, ha Instán tolod az őstermelői kapszaicint, ha a szakmád: “jutyúber”, ha innovációból élsz, ha bulizás helyett is befektetőkkel tárgyalsz: hogy élsz, hogy látod a világot, és hogyan vállalkozol? Mit tudsz, amit más vállalkozók még – vagy már – nem?

Nagy átváltozók – nagy átváltoztatók
2018. április 26., Tranzit Art Café & Bistro
Vendégek: Spitzer Gyöngyi, azaz Soma Mamagésa, Takács Szabolcs, a harmincas nyugdíjas, Moós Gergely futóblogger, edző és Kis Ervin Egon stratéga, a beszélgetés moderátora
Sikerre mindenki vágyik – de azzal sokkal kevesebben számolnak, hogy a sikerhez nekünk magunknak is változnunk kell. A tavaszi Számlázz.hu Műhely vendégei azok az “átváltozó-művészek”, akik a radikális átalakulást előbb saját személyük, majd – ennek szinte egyenes következményeként – vállalkozásuk terén legalább egyszer már átélték.

Profik titkai – a művész mint vállalkozó
2017. október 26., Próféta Galéria
Vendégek: Palya Bea (énekes, dalszerző), Weiler Péter (festőművész), Panyi Zsuzsi (ékszertervező), Lombos Márton (dalszövegíró, énekes, előadó), moderátor: Lugosi Viktória
Hogyan él a XXI. századi előírások és piaci viszonyok között egy kreatív alkotó? Hogyan boldogul számokkal, biznisszel, vállalkozói léttel egy “művészember”? Hogyan lehet sikeres vállalkozó, aki kreativitásából él? Hogyan él a XXI. századi előírások és piaci viszonyok között egy kreatív alkotó?

A fenntarthatóság üzleti értéke
2017. április 6., Kőleves Vendéglő
Vendégek: Michaletzky Bálint (GreenGo), Antal Alexa (WWF), Molnár Attila Dávid (termeszetfilm.hu), Végvári Imre (TEDxDanubia)
Mi a vállalkozói siker titka, ha a fenntarthatóság nemcsak személyes ügyed, hanem céged profilja? Mik a nyerő érvek? Mik a nyerő üzenetek? Mik a nyerő eljárások?

Profik titkai: gasztro-vállalkozóknak
2016. október 27., Kajahu
Vendégek: Lugosi Viktória (kaviart.eu), Bertényi Gábor (Házikó), Kaldeneker György mesterszakács (Kaldeneker Lekvárosház), Dobosi Győző (Dobosi Pincészet).
Hogyan boldogul egy borász a számlákkal?
Hogyan köt milliós kereskedelmi megállapodásokat egy szakács?

Profik titkai: e-kereskedőknek
2016. április 5., Google Ground
Vendégek: Bognár Ákos (JátékNet), Szegedi Rita (Ruhafalva), Csányi Zoltán (dressa.hu), Siklósi Máté (CP Contact), Bogdán Barnabás (Google Magyarország) és Stygár László (Számlázz.hu)
Az e-commerce szereplői mindig a piac előtt jártak néhány lépéssel. A sikeres webshopok tulajdonosainak gondolkodásmódja bármely iparág vállalkozói számára értékes tanulságokkal szolgálhat.
Ingyenes, kötelezettség nélküli